AromaTouch® massage

Balans en ontspanning met essentiële oliën.

Ben jij op zoek naar totale ontspanning en balans?

Gewoon even helemaal niks? Dan is een AromaTouch™ massage zeker iets voor jou. Laat je meenemen in de wonderlijke wereld van essentiële oliën. Puur natuurlijke oliën met een krachtige werking. Dát is al een bijzondere ervaring op zich.

dōTERRA’s  AromaTouch™  is een eenvoudige, ritmische en intuïtieve aanrakings- (massage) techniek. Ontwikkeld door Dr. David Hill, een expert op het gebied van geïntegreerde  geneeskunde en therapeutische toepassingen van essentiële oliën. De acht essentiële oliën, die gebruikt worden, doen in combinatie met de massage, hun specifieke werk. Zij ondersteunen het lichaam en brengt het zenuwstelsel in balans. De ritmische massage (van de hele rug en voeten) in samenwerking met de kracht van pure essentiële oliën, is een weldaad voor lichaam en geest.

Weldaad voor lichaam, geest en ziel

Tijdens de AromaTouch™ worden er 8 heerlijk, verschillende oliën gebruikt. Iedere olie heeft zijn specifieke werking. De Balance is rustgevend, Melaleuca en OnGuard hebben een positieve werking op het immuunsysteem. De oliën dringen diep het weefsel in en geven ondersteuning waar dat nodig is.

Na afloop van een AromaTouch massage voel je je heerlijk ontspannen en kun je nog uren nagenieten van de werking van de oliën.

Behalve een weldaad voor het lichaam, blijkt het gebruik van etherische oliën ook zeer effectief te zijn bij emotionele klachten als verdriet, negatieve stemmingen, angst of depressie. De diepe ontspanning van een massage wordt ondersteund door de emotionele ontspanning veroorzaakt door de aroma’s van de oliën. Soms kan dit een emotionele ontlading ten gevolg hebben en/of het begin zijn van een bewustwordingsproces. Zo worden lichaam, geest en ziel door de zachte ritmische massage in combinatie met de essentiële oliën aangeraakt.

DŌTERRA ESSENTIËLE OLIE

DōTERRA is een 100% puur natuurlijke en zuivere olie. Zo natuurlijk dat je de olie zelfs kunt innemen. De olie dringt door tot op celniveau en helpt zo je cellen gezond te maken en je lichaam/geest te ondersteunen.

DōTERRA is opgericht door een samenwerkingsverband van professionals uit de gezondheidszorg en het bedrijfsleven en betekent Gift van de Aarde. Het bedrijf wil de hoogste kwaliteit en meest zuivere essentiële oliën leveren en werkt hiertoe samen met een wereldwijd team van toegewijde experts, telers en distilleerders.

De planten waaruit dōTERRA haar essentiële oliën haalt, worden alleen geteeld op de plekken waar ze van origine groeien. Op deze plekken zijn de planten volledig thuis en zullen ze het beste tot wasdom komen. DōTERRA oogst de planten niet eerder dan het moment waarop ze de meest hoogwaardige olie zullen afgeven.

 

 

 

De puurste oliën van de hoogste kwaliteit

DōTERRA CPTG essentiële oliën zijn de veiligste en meest heilzame oliën ter wereld. Uiteraard zijn de oliën vrij van verontreinigingen zoals pesticiden en wordt er geen gebruik gemaakt van vulmiddelen of kunstmatige ingrediënten die de kwaliteit van de olie negatief kunnen beïnvloeden. Omdat dōTERRA de boeren financieel steunt zodat zij o.a alle materialen kunnen kopen om hoogwaardige oliën te produceren, zorgen zij er tevens voor dat de kwaliteit van leven van deze boeren vergroot wordt. Alle oliën worden uitgebreid getest voordat dōTERRA ze in de markt zet.

 

 

INFO OF BESTELLEN

Wil je meer informatie  over dōTERRA olie of een olie bestellen? Of wil je gewoon eens rondkijken op mijn dōTERRA website? Klik dan HIER. Heb je vragen of interesse om producten te bestellen, neem dan gerust en geheel vrijblijvend contact met mij op. Dan kun we samen bespreken wat de beste keuze voor jou kan zijn.

“Verken de wijsheid, kennis en Spirit van de essentiële oliën.”