Moeilijke beslissingen

De moeilijkste beslissingen ooit,

zijn de beste keuzen geweest.

 

Deze week ontving ik een berichtje dat één van mijn oud-collega’s op het antroposofische dagbestedingscentrum haar laatste werkweek is. Zij gaat stoppen. Ik wenste haar een mooie week en afscheid toe. Dit is wat zij mij terug schreef:

Ha Thobien. Woensdag is mijn laatste dag. Gek hoor. Tijd voor wat nieuws. Loslaten vind ik nog wel lastig merk ik. Toch weet ik dat het voor mij nu de juiste beslissing is. Liefs! …’

Terwijl ik het las, kwamen al mijn moeilijke beslissingen van de afgelopen 20 jaar voorbij. Je bent niet meer tevreden met datgene wat er is. Je hebt de keuze om te blijven hangen in het  ‘oude vertrouwde’ of sla je een nieuw pad in. Nog niet wetende welk pad dit zal zijn.

Ik heb het besluit genomen om voor de complementaire zorgverlening aan gehandicapten te kiezen. Individuele zorg aan huis of zorginstelling, Connecting Touch massage in combinatie met aromatherapie. Aandacht, verbinding, respectvol, bekwaamheid en spiritualiteit zijn voor mij de kernwaarden in mijn leven en werk. Een andere manier van zorg, een andere manier van benaderen. Het is wie ik ben en wil zijn.

Het was één van mijn moeilijke beslissingen, maar is wel mijn beste keuze geweest.

Heb of sta jij ook op zo’n keerpunt? Ik ben heel benieuwd naar jouw verhaal.

 

Meer weten?

Wil jij graag meer weten wat de complementaire zorg aan gehandicapten en Connecting Touch massage inhoudt? Het lijkt mij leuk om hierover met jouw in gesprek te gaan. Laat een reactie achter in het reactieveld of stuur mij een mail.

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *