Ervaringen

DE REIS VAN AGÍ

“Lieve Thobien, alle inwijdingen kreeg ik van je via Skype.

Je warmte, je liefdevolle energie, optimisme en betrokkenheid waren heel voelbaar, ook op deze elektronische wijze. Bijzonder om dit mee te mogen maken.

Bij de inwijdingen voelde ik me altijd heel veilig. Het heeft me rust, healing en zelfvertrouwen gebracht. Maar ik ben nog niet klaar, daar ben ik mij van bewust. Sommige processen zijn nog in volle gang. Na het ontvangen van de eerste inwijdingen heb ik de helende werking in de praktijk mogen ervaren. Zeer bijzonder!
Thobien, bedankt dat je deze reis met me hebt afgelegd. Ik ben heel dankbaar voor deze zachte maar ook krachtige ervaringen.”

DE RUST VOOR KARIN.

“Ik heb bij Thobien een sjamanistische healing, meditatiereis en despacho mogen ervaren. Het was erg mooi en bijzonder. Er was veel warmte, rust in een fijne omgeving. Er wordt door Thobien veel aandacht, warmte en liefde geschonken. Dit heeft mij veel rust gebracht.”

HET KRUISPUNT VAN FRANCIS

“Ik ben jou zeer dankbaar voor het pad dat ik nu ga. Ik stond op een kruispunt en was mezelf even kwijt na al die “avonturen” uit mijn verleden. Gelukkig heb ik door jouw behandelingen, beginnend met de kaartlezing, mezelf weer gevonden, of beter gezegd, eindelijk kennis gemaakt met de ware ik en ben ik nu een totaal nieuwe weg ingeslagen die mij veel rust, balans en vrijheid geeft.

Met diepe dankbaarheid en hartelijke groet,

Francis.”

BEWUST WORDEN VAN ILONA

“Lieve Thobien, graag wil ik je bedanken voor de fijne en leerzame healingen. Ik heb het als heel warm en vertrouwd ervaren. De innerlijke rust die ik tijdens deze healings heb ervaren is heel fijn.

Ook de oefeningen met de ademhaling zijn super leerzaam. Ik pas ze elke dag nog toe. Ik zou het iedereen aanraden om te proberen.

Het heeft  mij erg goed gedaan. Bewustwording van wat je zelf kunt. Thanks.

 

Heb je ook zin om met mij èn met jezelf aan de slag te gaan?

“Afstand nemen van wat je denkt wat anderen van je verwachten brengt je dichter bij jezelf.”

      Ingspire