We worden dagelijks beïnvloed door wat we eten en door onze leefomgeving. Maar ook onze afkomst en onze gedachten bepalen wie we zijn. Door in te zien dat we belast zijn met de fysieke, emotionele, mentale en energetische patronen van onze ouders en voorouders kunnen we hier iets aan doen.

Al duizenden jaren weten de sjamanen wat we in het westen lange tijd genegeerd hebben. Ware heling ontstaat alleen als een mens zich kan verbinden met zijn reeds geheelde natuurlijke oorsprong.

De Rites van de Munay-Ki zijn krachtige rituelen en ceremonies die hernieuwde helende verbindingen maakt met je ziel en je roeping. Het is ‘De Reis vanuit jouw Hart’ zodat jij weer ín je Kracht en óp je Levenspad komt.

HEALING

Een spirituele reis van heling en transformatie.

Alles wat nodig is en bijdraagt aan jouw proces tot healing en groei in Bewustwording. Het is soms een hele klus om in de juiste balans te leven. Een healing kan jou helpen om de balans in jouw leven weer terug te krijgen. Dat jij jouw leven leidt wat bij jou past.

Denk hierbij aan Soul Retrieval en Acces Bars.

AROMATOUCH MASSAGE

Balans en ontspanning met essentiële oliën!

Stel jij jezelf ook weleens de vraag: “Waar moet ik beginnen om mijn eigen innerlijke reis te maken?”

“Hoe kan ik de balans in mijzelf vinden om meer rust en ontspanning te vinden?”

dōTERRA’s  AromaTouch™  is een eenvoudige, ritmische en intuïtieve aanrakings- (massage) techniek met puur natuurlijke oliën met een krachtige werking.

CURSUSSEN

 Samen met anderen jouw innerlijke reis maken.

Om gelukkig te zijn, is het belangrijk jouw eigenheid te laten zien. Je eigen pad te lopen en jezelf te zijn, daar gaat het om. Als je helemaal jezelf bent, heb je een krachtige uitstraling en komen al je talenten tot bloei.

Denk hierbij aan Munay-Ki. Op dit moment krijgt de Munay-Ki cursus een ‘nieuw jasje’. Zo zal er een online cursus gegeven worden met 2 individuele Zoom meetings. En gaat er eind april een Munay-Ki Groeipad cursus beginnen. 

WIL JIJ OOK DE VERBINDING MET JEZELF WEER TERUGKRIJGEN?

Maar weet je niet goed waar je kan beginnen of heb je andere vragen? Neem dan contact met mij op, dan bespreken we dit samen. Je kunt mij appen op

06-23387794

of klik op onderstaande knop om te mailen.

“De wereld heeft jou nodig. Jouw liefde, jouw positieve intenties en

jouw vermogen om de wereld mooier te maken.”