Een spirituele reis voor heling en transformatie.

ILLUMINATIE

Laat het Licht je leiden

De illuminatie is een zeer krachtige sjamanistische techniek waarbij zware energie (Hucha) wordt los gelaten om lichte energie (Sami) op te nemen. Deze methode komt van de oude …..

DESPACHO

Kom weer volledig in balans met jezelf en de wereld om je heen.

Wanneer we een despacho ceremonie uitvoeren, proberen we terug te geven aan het leven door een ruimte te creëren die ons in staat stelt …..

SOUL RETRIEVAL

Haalt je verloren zielsdeel terug en herstelt je levenskracht.

Alles wat nodig is en bijdraagt aan jouw proces tot healing en groei in Bewustwording. Het is soms een hele klus om in de juiste balans te leven. Een Shaman Healing kan jou ….

WORD JE BEWUST VAN (TERUGKERENDE) PATRONEN IN JOUW LEVEN.

Misschien herken je dit wel. Op een bepaald moment in jouw leven loop je vast. In je werk, je relatie, vriendschappen en/of het ouderschap. Je komt regelmatig weer in eenzelfde situatie te terecht en vraagt je af waarom dit iedere keer weer gebeurt. Kortom je wordt je bewust van terugkerende patronen in jouw leven.

Situaties die ik zelf allemaal heb meegemaakt. Totdat ik zo’n jaar of 7 geleden in aanraking kwam met de Krachtige mystieke wereld van de sjamanen uit de Andes. Het sjamanisme heeft de verbinding in en met mijzelf herstelt.

WAT DOET HET MET MIJ?

Je gaat merken dat er een transformatie van jouw leven van binnenuit geïnitieerd gaat worden. Het vast zitten in je hoofd wordt omgezet naar energie die vanuit je hart komt om zo stap voor stap weer dichter bij je gevoel te komen.

De sjamanistische inwijdingen kun je als ondersteuning gebruiken bij je eigen pad. Het opent kanalen en het herstelt de harmonie en ruimte. Je komt in balans met de natuur, de wereld om je heen en met jezelf.

Dankbaarheid heeft een grote transformerende kracht. Je gaat jezelf ontwikkelen en loslaten wat er op je weg komt. Het dagelijks benoemen waar je dankbaar voor bent opent voor jouw de weg naar transformatie en heling.

Mijn bewuste handelen

Zet de stroom in beweging

Mijn bewuste keuze

Openbaart haar potentieel.

Tzolkin: Blauwe Hand
Elvira van Rijn

WIL JIJ OOK DE VERBINDING MET JEZELF WEER TERUGKRIJGEN?

Maar weet je niet goed waar je kan beginnen of heb je andere vragen? Neem dan contact met mij op, dan bespreken we dit samen.

“Met dankbaarheid zul je merken dat de kleine dingen groot worden”