Baarmoeder zegening

Womb Healing:

Een sjamanistisch baarmoeder ritueel om

je vrouwelijke kracht, passie, wijsheid en creatie te ontwaken.

 

Veel vrouwen dragen (bewust en onbewust) pijn en verdriet van onze moeders en grootmoeders in zich. Maar ook verwondingen uit dit leven (of eerdere levens) waardoor de aangeboren vrouwelijke kracht voor een groot deel verloren is gegaan. Nu is het moment aangebroken dat elke vrouw zich weer mag herinneren en voelen wie zij werkelijk is.  

Er is een lijn van vrouwen die zichzelf van het lijden hebben bevrijd. Deze vrouwenlijn wil dat wij onthouden dat de baarmoeder geen plek is om pijn en angst in op te slaan; de baarmoeder is om leven te scheppen en te baren. Niet alleen de geboorte van een baby, maar de geboorte van een nieuwe fase in jouw leven, een nieuwe baan of nieuwe relatie etc.

Ook veel mannen zijn hun gevoel verloren van hun diepe persoonlijke krachten die in hun zit. Kracht om samen te werken om Harmonie in de wereld te bereiken.

Met de Womb healing wordt zowel het mannelijke en vrouwelijke uitgenodigd om in balans te komen.

De Womb Healing is de 13e rite van de Inca traditie uit Peru. Zij verwijst naar de menstruatiecyclus van de 13 manen van een vrouw. Zij is krachtig, zacht, liefdevol en boordevol power en creatiekracht. Verwelkom je hardheid en vuur, zachtheid en overgave, je vitaliteit, passie en je visie, en zelfs je verwarring en onzekerheden. Wanneer je ruimte maakt voor jouw kwetsbaarheid ga je het zien als pure kracht. Ook je rouwe en ontvankelijke hart is pure schoonheid.

Ik geloof…

dat wij, vrouwen èn mannen, met elkaar het verschil kunnen maken door voorouderlijke pijn en verdriet te helen.

dat wij met elkaar een mooiere wereld kunnen creëren van Licht en Liefde. Waarin we met elkaar in harmonie kunnen samen-leven. 

dat Iedere vrouw mag Shinen en haarzelf mag laten zien. Helemaal zoals zij zelf wil zijn. Vanuit Vrede, Compassie, Licht en Liefde.

We hebben elkaar nodig!

Om nieuw leven geboren te laten worden kunnen mannen en vrouwen niet zonder elkaar. Zij hebben elkaar nodig! In een wereld waarin de masculine energie dominant is, waarin oorlog, woede, angst een grote rol speelt, kunnen ook mannen geheeld worden van de energetische pijn van de baarmoeder van hun moeder. Zo kunnen we samen een Harmonieuze wereld creëren. Tijdens de Womb Healing geven vrouwen dit aan elkaar door. 

Mannen die aanwezig zijn bij deze ceremonie staan als Sacred Space Holders om de vrouwen heen. Zij zijn de bewakers die vrouwen de ruimte geven om te creëren zodat er nieuw leven geboren wordt. Na afloop zullen zij van de vrouwen een energetische blessing ontvangen. We werken op harmonieuze en liefdevolle wijze samen aan een Nieuwe Wereld in wording.  

Een liefdevolle wedergeboorte van jouw vrouw-zijn.

 

♥ In de cirkel maken wij contact met de pijn die wij los willen laten.

♥ We maken contact met onze moeders, grootmoeders en  nog verder terug.

♥ Gaan wij oude trauma’s helen die (bewust en onbewust) in onze baarmoeder zijn opgeslagen.

♥ Na het losmaken van de pijn ontstaat er ruimte met dat wat wij willen creëren en manifesteren.

♥ Met elkaar creëren we een veilige bedding en mogen we volledig zijn wie wij willen ZIJN.

♥ Ontvangen we de prachtige Womb Healing inwijding die weer doorgegeven wordt aan onze bloedlijn.  

♥ Om in onze kracht te blijven staan leren we om zware belastende energie te verwijderen om zo het Licht        in ons te laten schijnen. 

♥ We gaan onze Creatie Kracht nieuw leven inblazen.

We werken met de hartenergie, onze baarmoeders,

bloemblaadjes, intenties,

water en het krachtige element vuur. 

Voor wie is deze ceremonie?

Voor alle vrouwen, jong en oud(er), met kinderen, zonder kinderen, ongewenst kinderloos, met en zonder baarmoeder. Ik nodig je van harte uit om deze innerlijke reis te maken.

Voor mannen die de energetische pijn en verdriet van hun moeder, oma en ver terug willen helen.

Er is ruimte voor max 6 personen om deze dag zo persoonlijk mogelijk en klein te houden. 

Locatie:

Binnenweg 12

2132 CT Hoofddorp

Tijd: 10 tot ongeveer 16 uur. Je ontvangt tijdens deze dag een Womb Healers boekje.

Prijs: € 133,00 incl. lunch, koffie, thee met lekkers.

Er kunnen max. 6 mensen de Womb Healing ontvangen.

De reis van Thobien

Net als vele anderen ben ook ik op reis naar de kern van mezelf. Een leerproces waarin ik pijn, verdriet en trauma’s heb leren helen. Ik diepere connecties maak met overleden voorouders. Het is een reis die voortduurt en ik geniet van het proces. Die mij uitdaagt om nieuwe wegen te bewandelen. Die mij doet luisteren naar de fluisteringen van mijn ziel.

Tijdens mijn reis word ik geïnspireerd door de levenswijsheid van de oude Inca sjamanen uit Peru. Heb ik het medicijnwiel gevolgd om mijzelf te ont-dekken en verder te ont-wikkelen.

Door mijn eigen reis met anderen te delen, hoop ik anderen te inspireren om te transformeren. Zodat ook zij gaan luisteren naar de fluisteringen van hun ziel. Gaan leven vanuit hun hart. Om vol creatiekracht het leven te leven wat bij hen past.

Mijn kracht is om een veilige, ontspannen en fijne omgeving te creëren waar iedereen zichzelf kan en mag zijn. 

Door ont-wikkeling en ont-dekken komen kwaliteiten naar boven.

Heb je nog vragen?

Ik ben zwanger

Als je zwanger bent mag je de Womb Healing ontvangen.

Ik heb een zwangerschapswens

De Womb Healing is een ceremonie waar oude pijn en verdriet worden geheeld. Er zijn ervaringen dat vrouwen na een Womb healing zwanger worden. Toch is dit geen garantie die gegeven wordt.

Ik zit in overgang.

Als je in de overgang zit dan kun je de Womb Healing ontvangen. Na afloop krijg je een Womb Healing boekje mee naar huis hoe jij deze periode extra kunt ondersteunen in de 13 maancyclussen van het jaar.

Ik ben ongeneeslijk ziek

Als je ongeneeslijk ziek bent wil ik graag vooraf even contact met je hebben zodat we samen kunnen afstemmen of je de Womb Healing kunt ontvangen.

Je kunt mij bellen / Whatss App sturen naar 06-23387794 (als ik werk heb ik  mijn telefoon uit staan, wil je dan een boodschap inspreken met het telefoonnummer waarop ik je kan terugbellen.

Je kunt mij ook mailen naar; hallo@thobien.nl

Zijn mannen welkom

Jaa, zeer zeker. In een wereld waarin de mannen energie dominant aanwezig is, is er ook een groep mannen die de pijn en het verdriet van hun moeder, oma en verder terug energetisch willen helen. Mannen spelen een belangrijke rol om als Space Holder er voor de vrouw te ZIJN. Zodat vrouwen weer in hun kracht komen om te creëren en er nieuw leven geboren mag worden.